Monday, October 31, 2011

exam lagi?

Assalamualaikum.  :)

Seperti tajuk: exam lagi
Haiyyy,,rasanya bru je lepas exam sem lepas, nk kne msuk dewan exam lagi ni minggu depan..uh3..
Baru lepas balik dari rumah semalam. Cuti deepavali seminggu. Hajatnya cuti nak baca buku untuk exam..apakan daya..
east or west, home is the Best!
rumah tempat terbaekk laa! n its really holiday! ngehngehngeh~

Now, alone in hostel, selalunya bilik ni, aras ni la yang paling haru dibuat kawan2 aku, but still sume x balik lg. dan aku punn berfikir 3 4 kali nak tido kat mana. At last kuatkn hati, ingat yang diri ni yang bukan baby lagi,, akhirnya berjaya tido sorang2. Bangun pukul 5.15 pagi. Nasib baik bukan 2 3 pagi. kalo x haru aku. menangis kottt tgok sorg2..nging

STUDY
Yeay! sekarang baru habis study, Tu yang saje blogging. Lagi pun zohor xlama lg masuk. Spend time sekejaap je.. :p
Petang ni ada kelas encik samsudin. Kenapa xtau memang suka g clas dia. Maybe perwatakan and sifat dia kott.. :) Sebelum g kelas, nak makan! lapar3! Semalan xmakan..makan la,,tapi 2 keping roti je.. 

 OK. Dah terdengar azan Zohor. Jum2. Sampai berjumpa lagi ye..

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment