Sunday, November 13, 2011

Khas Untuk kamu!

Assalamualaikum :)

Post ini ditujukan khas untuk kamu sorang je tau.
Kamu yang suka bergurau dengan kita. 
Kamu yang suka merajuk bila kita mengusik (dan kami memang suka mengusik! Tabiat yang xleh buang antara kita. Hehe)
Kamu yang suka ajar kita semua main macam2 game.
Kamu yang kadang2 bila kita ajak main, kamu xsuka sebab nak study tapi kamu join jugak.
Kamu yang menjadi penambah seri dalam keluarga kita! 

To: Ainin Sofia aka kakteh
Ini khusus untuk kamu tau! So, please touching.heee
Esok 14 hb, kamu exam kn...please do well
Selagi ada peluang, jangan berputus asa

DOn't3 takot2 ok!
 Sure SPM adalah exam yang paling besar tapi tak bermakna ia perkara paling besar dalam hidup kita. Banyak lagi perkara yang lebih besar, SPM hanyalah ibarat salah sebuah anak tangga yang perlu didaki dalam kehidupan :) 
 Last, we wish u a veryyy GOOD LUCK! 
ALLAH BERSAMAMU, adikku.




"Man Jadda Wa Jada. Wa Man Zara'a Hasada"

Sekian, Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment