Friday, March 30, 2012

Here my biggg grin :D

Assalamualaikum. Hai! :)


its me. yeyeahh!

cuba tengok betul2 makhluk smiley di atas. Rasanya is he or she really happy? i thought he/she isn't. ehehe suka hati je..sebenarnya aku tanya camtu sebab ingin memberitahu apa yang aku rasa.faham x ayat kalau full macam ni? mane tau kita2 ni asyik shortform jee sampai dah xreti kan..ada ke?huu.ntah~

Sebenarnya today, yesterday,yesterday yesterday, and before yesterday, before before yesterday.huhu pokoknnya dalam seminggu dua ni, i feel very2 xtau nak cakap sedih ke ape. tapi rasa macam nak pergi ke satu tempat tenang sangatt yang x ada orang n i want to sit there. alone. and i want to cry to Allah, to tell Him that i really2 in a big problem. but i know He is the biggest ever. not a problem actually, just my feeling that not in the mood. 

But. but. hehe. but today i feel some relax even though in the morning im not really. I cant describe it but im sure u can feel it when we feel that we have nobody around to cry or to tell but when we turn to Allah, we feel the joy and happiness. Thats it! Yeah.

Thank You Allah. I love You. Please let me love you with all my heart forever.
You are my everything. Mmmuah! eeh! hehe sign to> Alhamdulillah. :p



and. terima kasih mak ayah. mak cakap mak nak datang tengok anak mak yang solehah ni. hehe. amiin. Terima kasih mak, ayah! Harap2 jadi la, kalo x > T__T

Minggu ni sangat free. No! jgn melapangkan diri kerana masa lapang itu pembunuh dalam senyap. Jadikan masa yang ada untuk mencari ilmu. Baucer buku kn dah guna,yey!! :)

Till here.
Sincerely,
khodijahroslan

2 comments:

  1. mak xnk melawt ank solehh yg dekt sini ker?sob2

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha~ kempunan la kmu sampai ble pn xpasti. alaa. mak x jadi dtg pun hr tu. sobs3.
      wei kakyang, cmane nak edit warna tulisan kat coment ni haa, wrna putih arr. dok napok :(

      Delete