Sunday, May 27, 2012

semua rajin2

WAHH! this is awesome!
Asssalamualaikum. Hyep2!
Weekend yang penat.

Mummy tengah mengecat rumah.

Aqis yang malas pun tengah nak cucu akuarium yang dah xnampak ikan pun kt dalam. Si gebu yasin datang membantu. yeyeahh.

Kakteh, preparing her stuff for tomorrow. Registering for matriculation. Good luck babe!

Tok yang xberapa sihat pun sibuk jugak nk buat kerja. Mula mencari martun lama nak baiki tandas atas yang x berapa nk betul sikit. Yasin lagi yang datang membantu. mengheret martun buruk dan paku memulakan kerja menukul.

Aku masih di atas katil.ngeee~
dah buat keje ok,but not too much..keadaan yang x berapa nak sihat membuatkan terbatas. Tapi ok la, dua bilik kat atas siap dengan cantikk! Yeahaaa! Aqis jugak yang bantu walaupun penat memaksa.hihihi

Ayah berehat jugak setelah berhempas pulas dari pagi(dari pagi semalam sebenanya) menyiapkan simen di luar dan tertido kenyang makan kenduri.hehehe.

Ali. ??? dah penat tolong ayah semalam.so, hari ni dia mintak cuti.haha.ada ke patot. *jgn percaya okay.

Opps. ASAR. >>>>
BERHENTI. >>>
SOLAT. >>
REHAT. >
SAMBUNG~

Sudah Cukup Sudah.
Till Here, Sincerely,
khodijahroslan


No comments:

Post a Comment