Tuesday, March 19, 2013

EHH? Baru 2 hari rupanya!

Wuuuuu. mau menangess seja rasanya! Hari ni baru 2nd day aku berSBE (School Based Orientation) atau lbh dkenali PBS kt klang ni. Uwaarggh. please listen to my heart! ;(

Hari ini 'terkena' ganti kelas cikgu yang cuti bersalin. Alangkah THANK YOU to 3 Amanah for the most expensive experience i got today. Its really! thank you! Sememangnya 'experience is the best teacher'. Tak sangka aku dapat kelas yang paling bising, nakal dalam sekolah tu. Sabo je la~ Sungguh x terkata. Yang pasti aku akan ingat smpai bila2. mungkinn. Allah. Kuatkan hatiku, bimbinglah daku dan perrmudahkanlah daku dalam melengkapkan diri sebagai seorang guru yang baik kelak. Ameen!

Esok lagi.
Hmm moga2 baik2 sahaja lah~

#nak balik. dah sebulan lebih x balik. its not me. euwuwuwuwu.

No comments:

Post a Comment