Friday, April 12, 2013

maafkanlah..

almost 1 month tak dating n sesi luah meluah2 dgn encik belog. x rindu ponnn~ hewhew. sebonarnye mmg nk cter2 ngn encik blog busyuk ni, tapi  kesibukan date dengan encik assignmen lebih utama, maka terpaksa la aku korbankan masa date dengan si busyuuk ni. sehingga la encik assignmen sume pulang ke halaman masing2. legoo rase hati den ni ;p (Alhamdulillah)

Hurrmm.. nak membebel apa ehh? hehehe.
okay pernah dgr tak perkataan maaf? tipu lah xpernah dgr kann! cuma, sejauh mana kefahaman kita tentang satu perkataan yang sgt bernilai ni? pasti mcm2 tafsiran kita tntang memberi dan menerima maaf ni kan?
some say: aku sudah memaafkan but xdpt lagi terima awk/ko/kamu @ org yg bsalah tu seperti dulu.
some say: sehingga aku dah maafkan, just dont show your face in front of me
some say: kita x pernah memaafkan shngga kita melupakan kesalahan tersebut.

but what happen to me is hard to understand. O' Allah. show me the right and wrong. Give me the strength to maintain this ukhwah and open my heart to always depend on You. Biar hati terasa kehilangan, namun cukup hanya punya Engkau. Only You!


those words make me feel tough! InsyaALLAH  hati ini always forgive.
because..

 i know Allah do the best! 
smileeee :D

No comments:

Post a Comment