Monday, September 30, 2013

Minum petang

Bismillah. 
Wahhh lamanya x tengok beloggg. kinda miss much good notes and tazkeera inside here and there.
Kesibukan. Nama pon pelajar. sibuk tu memang ada and perlu ada. kalo tadek tu, ada silap la kat memana. hihu. 

Alhamdulillah, baru selesai BIG 3 hari 2 malam minggu lepas. Banyak cerita aku nak abadikan kisah beranak angkat ni kat everymoment ni agar nanti bila aku baca, aku ingat balik memori tu. InsyaAllah next next next post. tengok la kalau ada kelapangan. Seriously, banyak benda aku belajar. Nice moment. Thanks Allah for everything you  have planned for me. Alhamdulillah. :)

me and Kai Sin. Mak ktorg yang berbaju n tudung PURPLE. Siamese :')

pic credit tu sis anne nha. 

OK. tu hanya pengenalan. Malas amik masa panjang utk cerita pasal famili angkat yang complicated. haha. sebab banyak kerja penting yang perlu dilaksanakan dulu. 

TO DO -----> 

1. PJ
- Penulisan Ilmiah
-RPH
* make sure by this wednesday. haaaaa???!!

2. EDU
-Study utk UAK.
*fully ready on this friday. 

pehhhh. amik la kau khodijah. 2 task penting utk sem ni. kau masih ingt nk update blog? masih ingt nak main2 lagi? taubatt please. use time wisely.

Allah. La hau la wa la quwwata illa billah. 
Allah, tiada daya ku melainkan dengan kekuatan-Mu.
Maka, bantulah hamba-Mu yang serba lemah ini. :'(

Salam Sayang buat mak ayah kakak2 n adik2 yang sangatttt dirindui. Allah, sampaikan rindu ini pada mereka sehingga merasai apa yang aku rasa. Sungguh teramat rindu. Jagakan mereka untukku. 

#habis minum petang. 
PUBLISH! :')