Friday, January 24, 2014

Aurah

Assalamualaikum kalian yang dikasihi Allah hendaknya.
Salam Jumaat, salam penuh barokah. :)

Dah sebulan menjengah 2014. Bukan patut 'menjengah' lagi seolah tetamu yang baru masuk rumah baru, tapi inilah tempatmu sekarang.


yup. i should. we should. diri, hati, jiwa, perasaan, tolong jangan lembik2 lagi. Awak dah besar, buat cara dah besar. If anything comes out, serah diri pd Dia. InsyaAllah, everything will be settle. Simple.

Alhamdulillah. sehingga hari ini, semua baik2, moga2 terus dan bertambah2 baiknya. cumanye, praktikum bulan 3 ni. serious berdebar. Kata lecturer, sape yg takot tu tanda dia tak bersedia. -.-
memang. banyak yg aku x rasa x cukup. makin dekat nk praktikum ni, rasa makin banyak ilmu yang lari and lupa. Allahu. Rabbi Yassir. Doakan aku and kawan2 ye !

hurmm. nmpk xperkaitan tajuk ngan apa yg aku ckp? mcm x de je.. mcm xde je.. kehkeh. ni sebonanrnye, nk share sumting yg aku dapat. OK. ni ada hadiah special untuk akhi, ukhti, akak adik, pakcik makcik, dan semuaaaaa muslim yg aku syg. ni video, tp baby aku prob skit, xdpt nk donlod video ni so i just linked to fb. kalo dapat, alhamdu, kalo x, maapppp. jgn segan silu tengok video ni. ambik manfaat ye!
Tadaaaaa!
jus click -----> aurah

Sampai sini dulu. have a nice weekend. Aku kelas weekend ni. Nice apaaaa ;)

No comments:

Post a Comment