Monday, December 1, 2014

Semester Break

Bismillah. 

I think my semester break this tima a bit different than before. and it awesome and i hope so. kasi kiss sikett :-*

So, sesiapa yang nak manfaatkan cuti sekolah anak-anak, adik-adik dan sebagainya bolehla join kami dalam 'School Break Special'. Boleh pilih nak Kem Tahfiz dan Fardhu Ain, Kelas Al-Quran, atau hometuition. Boleh pilih mana berminat :)

***
Alhamdulillah hari ni famili hjlans'toheaven ( in sha Allah) telah memulakan program cuti sekolah untuk anak-anak berumur 6 tahun hingga 17 tahun yang tinggal di sekitar gerik (Air Panas khususnya). Alhamdulillah thumma Alhamdulillah moga-moga berjaya dilaksanakan hingga ke penghujung cuti dan di sambung pada setiap cuti sekolah. 

Program ni bermula dengan niat memanfaatkan masa cuti sekolah untuk adik bongsu kesayangan (Yasin) yang sangat liat nak duduk rumah sebab suka marayap main dengan kengkawan. Haih. So, inisiatif ini sedikit sebanyak membantu deme manfaatkan masa cuti di samping tambah la ilmu pengetahuan sedikit sebanyak in sha Allah biiznillah. 

Setakat hari ni, hanya 3 peserta (kem tahfiz n fardhu ain) dan sorang pelajar hometuition. Sikit but sokayyy sementara awal-awal  pengurusan dan modul-modul pun sedang diperbaiki lagi. Kome-kome kat luar sana tolong la doakan ye usaha ni dipermudah dan diberkati Allah SWT, Tau3!

***
Kalian. Ingatlah aku dalam bait-bait doa kalian. Doakan aku punya iman yang teguh. Agar punya langkah yang mantap dalam jalan menuju Dia. 


No comments:

Post a Comment