Tuesday, February 17, 2015

CNY Holiday~

Hi! Assalamualaikum awak.

Oh sekarang dah lepas pertengahan Februari ya? Cepatnya masa berlalu. dan mohon lebih cepat ya. hihihii.

Lately, im quite busy with school, assignments, and feeling (homesick tahap gaban actually. HAHA!) And now, thanks to Almighty Allah whom gave me chance to settle these things. School and assignments not settle yet. KUAKUA. But once you can manage the worse feeling inside you, believe everything were OKAY. Thats why i tak sabar nak menanti CNY holiday ni tau. Tuhan saja yg tahu perasaan dalam jiwa ni bergejolak tak tentu arah. hahahh. sebab tu semangat nak praktikum turun naik je. kejap ada kejap hilang je. Chipsmore betul! Tu nasib baik ada praktikum partner hat rajin and komited. Kalau x lagi nahas iolss. T_T

So, i hope end of this holiday, my praktikum mode TIP TOP. Plus i got to have first and scond observe with guru pembimbing, Kak Mas next week. Do pray. Paling tidak pun, doakan mood saya stabil ya. Ya? Hehe.

I plan on finishing my two work tasks within this cny holiday. depends on situation. harap suasana memberangsangkan lah ye. -.-

Okay. Maybe till here for today. Saje lepas rindu kat Mr.Olaf. EH!

Awakkssss sekalian, doakan ya.
:D

**********

'Pada impian yang tak pasti, aku jaga dengan doa'


Happy Chinese New Year!

Truthfully,
ejaroslan

No comments:

Post a Comment